Δελτία Τύπου Γενικού Γραμματέα
Δελτίο τύπου 18/07/2017

 

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΡΟΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΦΩΤΑΚΗ

 

 

Ο Γραμματέας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ευθύμιος Δρόσος, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Παιδείας του Κινήματος Νίκο Κατσαρό και τον Διευθυντή του Γραφείου του και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Αλέξανδρο Γεωργίου επισκέφτηκε τη Δευτέρα, 17 Ιουλίου, το Υπουργείο Παι8είας και είχε συνάντηση με τον Αν. Υπουργό Έρευνας και Καινοτομίας Κώστα Φωτάκη. Στη συνάντηση παρέστησαν και οι ειδικοί συνεργάτες του Υπουργού Νεκτάριος Νασίκας και Μαρία Γκίκα.

 

Η συζήτηση έγινε σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα και διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων στα θέματα που συζητήθηκαν.

 

Ο Υπουργός ενημέρωσε πλήρως την αντιπροσωπεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για όλα τα θέματα που αφορούν τους ιδιαίτερα ευαίσθητους τομείς της Έρευνας και της Καινοτομίας, αλλά και τις σημαντικές ενέργειες που γίνονται από το Υπουργείο για την ανάσχεση και αποτροπή της διαρροής των νέων επιστημόνων στο εξωτερικό. Επίσης, αναφέρθηκε στο εξαιρετικό έργο του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛΙΔΕΚ).

 

Από την πλευρά τους, ο Γραμματέας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ο Γραμματέας Παιδείας του Κινήματος εξήραν τις πρωτοβουλίες και το έργο του Υπουργού και των συνεργατών του.

 

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δίνουμε προτεραιότητα στους τομείς της Έρευνας και της Καινοτομίας και στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία και προσπάθεια για την ενίσχυση τους, καθώς και για την επιστροφή του επιστημονικού δυναμικού και κυρίως των νέων επιστημόνων στην πατρίδα μας.

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform