Δελτία Τύπου Γενικού Γραμματέα
δελτίο τύπου 28/06/2017

 

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΡΟΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΖΑΝΕΤΟ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟ

 

 

Ο Γραμματέας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ευθύμιος Δρόσος, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Προστασίας του Πολίτη Ευστάθιο Ανθόπουλο, τον Πρόεδρο της Νεολαίας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστα Καράμπελα και τον Διευθυντή του Γραφείου του και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Αλέξανδρο Γεωργίου, επισκέφθηκε την Τετάρτη, 28 Ιουνίου τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Τζανέτο Φιλιππάκο.

 

Στη συνάντηση που διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Τζανέτος Φιλιππάκος ενημέρωσε εκτενώς το κλιμάκιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για τα θέματα της αρμοδιότητάς του, αλλά και τις ενέργειες που έχουν γίνει, ειδικότερα στο θέμα της διαχείρισης του Προσφυγικού - Μεταναστευτικού ζητήματος. Στο περιθώριο της συζήτησης, υπήρξε σύντομη συνάντηση με τον Αρχηγό της Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβαλά.

 

Ο Γραμματέας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ εξήρε το σημαντικό έργο του κ. Φιλιππάκου και τις καίριες παρεμβάσεις του στον ιδιαίτερα ευαίσθητο και κρίσιμο τομέα πολιτικής ευθύνης του που άπτεται του Προσφυγικού - Μεταναστευτικού ζητήματος και τον ευχαρίστησε για τις άοκνες προσπάθειες του, ευχόμενος να συνεχίσει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και την πατρίδα, με την ίδια συνέπεια, εργατικότητα και δημιουργικότητα.

 

 

 

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform