Δελτία Τύπου Γενικού Γραμματέα
Δελτίο τύπου 19/06/2017

 

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΡΟΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΟΣΔΕΠ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ

 

 

Ο Γραμματέας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ευθύμιος Δρόσος, παρουσία του Γραμματέα Παιδείας του Κινήματος Νίκου Κατσαρού, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΠΟΣΔΕΠ) Καθηγητή Ευστάθιο Ευσταθόπουλο, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στα γραφεία του Κινήματος.

 

Στη συνάντηση συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα του επικείμενου νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ, ιδιαίτερα τα άρθρα που αφορούν στη Διοίκηση των Πανεπιστημίων, τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών και τους Ειδικούς Λογαριασμούς Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ). Επίσης, συζητήθηκε  και το θέμα του μισθολογίου των μελών ΔΕΠ.

 

Ο Γραμματέας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ο Γραμματέας Παιδείας άκουσαν με προσοχή τα συγκεκριμένα θέματα και τις προτάσεις της ΠΟΣΔΕΠ και δεσμεύτηκαν ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα εξετάσουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα θέματα που απασχολούν την πανεπιστημιακή κοινότητα και θα επιδιώξουν να συμβάλλουν στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπισή τους.

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform