Κοινοβουλευτικός Έλεγχος
Δελτίο τύπου 03/08/2017

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

 

 

Πυρά εναντίον συναδέλφου του, εκπροσώπου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., εξαπέλυσε ο βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κατά τη διάρκεια των εργασιών της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, με αφορμή την έντονη προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινή γνώμης, που γίνεται από την αντιπολίτευση.

 

Πιο συγκεκριμένα κατακεραύνωσε τον βουλευτή της ΔΗ.ΣΥ. κ. Κουτσούκο για την τοποθέτησή του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της αρμόδιας επιτροπής, ο οποίος ζητούσε, επισταμένως, εξηγήσεις από την υποψήφια για την θέση της Διευθυντού της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας, αναρωτώμενος γιατί δεν διενεργείται Ε.Δ.Ε σε βάρος του λιμενικού υπαλλήλου, υπευθύνου για την διεξαγωγή των ανακρίσεων για την υπόθεση του Νoor 1.

 

Ο Γιώργος Λαζαρίδης αντέδρασε στην τοποθέτηση αυτή λέγοντας: «…Αλλιώς ήθελα να ξεκινήσω, αλλά εξαιτίας της τοποθέτησης ενός συναδέλφου, που προέρχεται από το παλιό ΠΑ.ΣΟ.Κ., το οποίο είναι συνώνυμο της διαπλοκής και της διαφθοράς, άλλαξα την αρχή της τοποθέτησής μου.

 

Αντί ο κ. Κουτσούκος να συγχαρεί το Λιμενικό Σώμα για την επιτυχία που είχε, συλλαμβάνοντας τη μεγαλύτερη ποσότητα που διακινήθηκε ποτέ, ζητά από την εκπρόσωπο Αντιπλοίαρχο του Λιμενικού Σώματος την διενέργεια Ε.Δ.Ε σε βάρος ενός λιμενικού υπαλλήλου, που πρωταγωνίστησε στη σύλληψη και συμμετείχε στις ανακρίσεις για την εύρεση των υπευθύνων-ενόχων, της πρωτοφανούς για τα παγκόσμια δεδομένα, μετακίνησης των 3 τόνων ηρωίνης» και απευθυνόμενος στην προτεινομένη, κα Βασιλική Ξυπνητού δήλωσε:

«Εγώ σας συγχαίρω, ήταν πολύ μεγάλη η επιτυχία του Λιμενικού Σώματος, όπως σας συγχαίρει και η Διεθνής κοινότητα κάνοντας διαρκείς αναφορές για τη μεγάλη επιτυχία που καταφέρατε. Τρεις τόνοι ηρωίνης, είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Συγχαρητήρια».

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform