Δραστηριότητες Άλλων Υπουργείων
Δελτίο τύπου 27/07/2018

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΖΑΝΕΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΞΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΟΝ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ

 

 

«Ο Εσπερινός, πραγματοποιήθηκε στον απόηχο μίας πολύ δύσκολης κατάστασης, πρωτόγνωρης για τη χώρα μας, που έχει συγκλονίσει τους πάντες.

 

Τα λόγια είναι περιττά, σε αυτές τις τραγικές στιγμές. Το πένθος και ο πόνος κυριαρχεί παντού.

 

Εκφράζουμε την βαθειά μας θλίψη και τη συμπαράσταση, στις οικογένειες των θυμάτων, στους τραυματίες και σε όλους τους πυροπαθείς συμπολίτες μας, για το δράμα που βιώνουν.

 

Αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει από προχθές, η αλληλεγγύη, η ενσυναίσθηση, η ανιδιοτέλεια, μας έχει γεμίσει αισιοδοξία. Τα πάντα μπορούν να γίνουν αν είμαστε ενωμένοι. Ο ένας για τον άλλον.

 

Εκφράζουμε παράλληλα ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού, των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και σε όλους τους εθελοντές, γιατί βρέθηκαν άμεσα, στην πρώτη γραμμή των μετώπων, με αυτοθυσία και δύναμη ψυχής, και με όλες τους τις δυνάμεις, αγωνίστηκαν για να σώσουν ανθρώπους και περιουσίες.

 

Η κατάσταση είναι δύσκολη. Συνεχίστε να κάνετε το καθήκον σας, με την ίδια ψυχραιμία και αυτοθυσία, προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και το έχουν ανάγκη».

 

 

 

 

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform