Δραστηριότητες Άλλων Υπουργείων
Δελτίο τύπου 10/07/2018

 

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ) ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΛΛΙΑ - ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΩΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2019

 

 

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, δήλωσε σήμερα την επίσημη και θερμή υποστήριξή της στην υποψηφιότητα του Δήμου Παγγαίου να αναδειχτεί σε Ευρωπαϊκή Πόλη του Αθλητισμού 2019 (ACES). 

 

Η Υφυπουργός απέστειλε επίσημη υποστηρικτική επιστολή (letter of support) προς τον αρμόδιο ευρωπαϊκό φορέα ACES, η οποία θα συμπεριληφθεί στο φάκελο της υποψηφιότητας του Δήμου Παγγαίου.

 

Ο διαγωνισμός για τις ευρωπαϊκές πόλεις του αθλητισμού, αφορά πόλεις με πληθυσμό πάνω από 25.000 κατοίκους. Ο Δήμος Παγγαίου αποτελεί την πρώτη ελληνική πόλη με πληθυσμό άνω των 25.000 κατοίκων που λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό.

 

Η Υφυπουργός κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δήλωσε:

 

«Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε αυτή τη συμμετοχή, διότι η ανάληψη του τίτλου θα ενισχύσει την τοπική οικονομία του Δήμου Παγγαίου και θα τον αναδείξει ως πυλώνα πολιτιστικού και αθλητικού τουρισμού. Θα φέρει ξανά τη Μακεδονία στο επίκεντρο του διεθνούς αθλητικού ενδιαφέροντος και θα υπενθυμίσει παγκοσμίως την ελληνικότητα του πανάρχαιου αθλητικού ιδεώδους, η σημασία του οποίου είναι προφανής. 

 

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία στο Δήμο Παγγαίου και δηλώνω προσωπικά, ως επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης), πως θα σταθούμε δίπλα του καθ’ όλη τη διάρκεια της μεγάλης του προσπάθειας».

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform