Δραστηριότητες Άλλων Υπουργείων
Δελτίο τύπου 08/09/2017

 

Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -ΘΡΑΚΗΣ) ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ - ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝ ΩΡΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

 

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017,η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) κα Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, παραβρέθηκε στην τελετή αποκαλυπτηρίων του Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών εν ώρα καθήκοντος, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Η Υφυπουργός χαιρέτησε την τελετή, αναφερόμενη στους πεσόντες:

 

«Οφείλουμε όλοι μαζί να τιμήσουμε τη μνήμη των ανθρώπων, που έχασαν τη ζωή τους την ώρα του καθήκοντος, για να διαφυλάξουν την ειρήνη και την ασφάλεια της πατρίδας μας. Οι οικογένειές τους αλλά και όλοι εμείς είμαστε περήφανοι για τους ήρωες του σώματος που δεν δίστασαν στιγμή να θέσουν ακόμα και την ίδια τους τη ζωή σε κίνδυνο για να προστατεύσουν την Ελευθερία και τη Δημοκρατία στην κοινωνία μας.

 

Η εξαιρετική και συνεχής προσπάθεια του αστυνομικού σώματος ώστε να προστατεύονται άμεσα και αποτελεσματικά οι Έλληνες πολίτες, η εντιμότητα, η σοβαρότητα και ο σεβασμός σας στους νόμους, αποδεικνύουν έμπρακτα το υψηλό αίσθημα ευθύνης που σας διακατέχει απέναντι στη χώρα και στον όρκο που δώσατε όταν ξεκινήσατε να υπηρετείτε την πατρίδα. Με το ίδιο αίσθημα στεκόμαστε κι εμείς δίπλα σας, στους Έλληνες αστυνομικούς και στην υψίστης σημασίας αποστολή σας».

 

 

 

 

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform