Δραστηριότητες Άλλων Υπουργείων
Δελτίο τύπου 14/05/2017

Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ) ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ ΣΤΟ ΡΟΥΠΕΛ

 

 

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, παραβρέθηκε σήμερα, Κυριακή 14 Μαΐου 2017, στις εκδηλώσεις του Διημέρου Ιστορικών Αναβιώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Σιντικής στα Οχυρά Ρούπελ και Ιστίμπεη, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης). 

 

Η Υφυπουργός χαιρέτισε τους πολυάριθμους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες και δήλωσε την αμέριστη στήριξή της στη διοργάνωση. 

 

Η Υφυπουργός Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ανάμεσα σε άλλα, τόνισε:

 

«Η αναβίωση των ιστορικών γεγονότων αυτού του διημέρου δημιουργεί ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πλαίσιο ιστορικών και τουριστικών αναφορών. Με βιωματικό τρόπο οι νέοι μας λαμβάνουν το μήνυμα της μεγάλης σημασίας που έχει η προστασία της ιστορικής μνήμης μας. Ευχαριστώ όλους τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες που βοηθούν σ’ αυτή την προσπάθεια, προσθέτοντας επίσης στην προώθηση του ιστορικού τουρισμού στο νομό Σερρών, όπως και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τον Υπουργό Πάνο Καμμένο που μοιράζονται μαζί μας την αγάπη μας για την Ελλάδα και στηρίζουν έμπρακτα τις προσπάθειες μας να αναδείξουμε την Ιστορία και την Πατρίδα μας».

 

 

 

 

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform