Δραστηριότητες Άλλων Υπουργείων
Δελτίο τύπου 10/04/2017

Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ) ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ - ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ 76η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ

 

 

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) κα Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, εκπροσώπησε την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 την Ελληνική Κυβέρνηση στις Εκδηλώσεις Εορτασμού της 76ης επετείου της Μάχης των Οχυρών. Η Υφυπουργός παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο του Οχυρού υπό τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ. Μακάριo. Στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Πολιτείας και παρακολούθησε τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που ακολούθησαν, παρουσία του Διοικητή του Γ'Σ.Σ. Αντιστράτηγου Δημήτριου Μπίκου και των τοπικών αρχών.

 

Η Υφυπουργός Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά δήλωσε:

 

«Η επιτυχία του Ελληνικού Στρατού στη Μάχη των Οχυρών, που αντιμετώπισε αποτελεσματικά τα ναζιστικά στρατεύματα έχοντας ελάχιστα μέσα και άνδρες, μέχρι και το σημείο της παράδοσης της χώρας από την κατοχική κυβέρνηση, εντάσσεται και συνδέεται ως αδιάσπαστη ενότητα με το μεγάλο έπος του 1940. Σ' αυτό τον τόπο, στην Ελλάδα, για πρώτη φορά ηττήθηκαν στο 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο οι οργανωμένες δυνάμεις του άξονα, του ναζισμού και του φασισμού. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους».

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform