Δραστηριότητες Υπουργού Εθνικής Άμυνας
Δελτίο τύπου 20/03/2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΩΝ Ν/Σ ΟΠΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΕΔ

 

 

Ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, παρέστη στην Τελετή Ορκωμοσίας των Ν/Σ Οπλιτών της 2015 Β' ΕΣΣΟ που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ).

 

O Υπουργός Εθνικής Άμυνας απηύθυνε τον εξής χαιρετισμό:

 

«Ενώπιον της Πολεμικής Σημαίας που προηγείται όλων, παρουσία της Στρατιωτικής Ηγεσίας και με τις ευλογίες του Ιερού Ευαγγελίου, δώσατε σήμερα τον όρκο του Έλληνα Στρατιώτη. Αποτελείτε τους επίλεκτους του έθνους.

 

Σήμερα δεν είναι υπερήφανοι μόνο οι δικοί σας άνθρωποι και οι γονείς σας, είμαστε υπερήφανοι όλος ο ελληνικός λαός που οι καλύτεροι των Ενόπλων Δυνάμεων ορκιστήκατε και αναλαμβάνετε τη διαφύλαξη της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας.

 

Εύχομαι να έχετε την προστασία της Υπερμάχου Στρατηγού, του Αγίου Γεωργίου και να ξέρετε ότι όλοι οι εκπαιδευτές σας, οι Υπαξιωματικοί και οι Αξιωματικοί, το σύνολο της Στρατιωτικής αλλά και της Πολιτικής Ηγεσίας θα είμαστε δίπλα σας σε αυτούς τους μήνες της θητείας σας.

 

Η πατρίδα υπολογίζει σε εσάς. Είμαστε υπερήφανοι, όπως και οι γονείς σας που σας μεγάλωσαν, για να σας καμαρώσουν σήμερα να ορκίζεστε στρατιώτες του Ελληνικού Στρατού, να ορκίζεστε ως οι επίλεκτοι των Ειδικών Δυνάμεων. Σε λίγες ημέρες θα φύγετε από εδώ και θα επανδρώσετε τις μονάδες στον Έβρο, στα ελληνικά νησιά, σε όλη την επικράτεια Εύχομαι καλή θητεία και καλοί πολίτες.

 

Συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου εκ μέρους όλου του ελληνικού λαού».

 

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform