Δραστηριότητες Υπουργού Εθνικής Άμυνας
Δελτίο τύπου 01/04/2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 1ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955

 

 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, επισκέφθηκε την Κύπρο για να παραστεί στις εκδηλώσεις της Εθνικής επετείου της 1ης Απριλίου 1955.

 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την εξής δήλωση:

 

«Με πολύ σεβασμό στους ήρωες και στους αγωνιστές της ΕΟΚΑ, βρισκόμαστε εδώ στην Κύπρο για να προσκυνήσουμε στα Φυλακισμένα Μνήματα τους αγωνιστές που αντιστάθηκαν κρατώντας ψηλά τη σημαία του ελληνισμού, δίνοντας το αίμα τους για την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα. Ο ελληνισμός ενωμένος προχωρά στο μέλλον.

 

Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά και όλους τους πολίτες της Κύπρου που με σκληρούς αγώνες έβγαλαν την Κύπρο από το μνημόνιο. Ήρθε πλέον η σειρά της Ελλάδας. Αυτό σημαίνει ότι από εδώ και πέρα έρχονται πολύ καλύτερες μέρες για όλον τον ελληνισμό.

 

Παρακολουθούμε τις συνομιλίες για το κυπριακό, στηρίζουμε την Κυπριακή Δημοκρατία στις αποφάσεις τις οποίες θα λάβει και είμαστε δίπλα της για μια λύση βιώσιμη η οποία, βεβαίως, θα διασφαλίζει τα εθνικά δίκαια».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform