Δραστηριότητες Υπουργού Εθνικής Άμυνας
Δελτίο τύπου 19/07/2015

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

 

 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Ισραήλ συναντήθηκε με τον Ισραηλινό ομόλογο του Moshe Ya' Alon.

 

Στη συνάντηση, οι δυο Υπουργοί, συζήτησαν θέματα που αφορούν την θαλάσσια ασφάλεια και την ασφάλεια των ενεργειακών πηγών στην ΑΟΖ Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ, θέματα συνεργασιών στην αμυντική βιομηχανία και σε ότι αφορά τη δυνατότητα μεταφοράς τεχνολογίας όχι μόνο στον τομέα «Goverment to Goverment» αλλά και «Business to Business». Συζητήθηκαν επίσης και άλλα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος όπως θέματα ασφάλειας περιοχής Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής.

 

Υπεγράφη συμφωνία από τους δυο υπουργούς για το καθεστώς που διέπει τηδιαμονή στις δυο χώρες κατά τη διάρκεια μετακίνησης προσωπικού στο πλαίσιο στρατιωτικών ασκήσεων και συνεργασιών.

 

Ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, που συνοδεύει τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας στην επίσκεψη του, θα υπογράψει συμφωνία με τον Ισραηλινό ομόλογό του για τη συνεργασία των υδρογραφικών υπηρεσιών των δυο χωρών.

 

Επίσης ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος είχε συνάντηση με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων του Ισραήλ.

 

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform