Δραστηριότητες Υπουργού Εθνικής Άμυνας
Δελτίο τύπου 23/04/2015

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση, παρέστη στον εορτασμό του Προστάτη του Στρατού Ξηράς Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Πεζικού στη Χαλκίδα.

 

 

 

 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την εξής δήλωση:

 

«Σήμερα, εδώ, στην καρδιά του Ελληνικού Στρατού, στη Σχολή Πεζικού, με την Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, τιμούμε τον Προστάτη Άγιο Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο. Είναι ιδιαίτερη τιμή να βρισκόμαστε εδώ, σε στιγμές δύσκολες, σε στιγμές που το Έθνος έχει την υποχρέωση, παρ' όλα τα οικονομικά προβλήματα, να στηρίξει τις Ένοπλες Δυνάμεις. 

 

Ο ελληνικός λαός εμπιστεύεται τις Ένοπλες Δυνάμεις. Οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται δίπλα στον ελληνικό λαό, έτοιμες για να προασπίσουν την εδαφική ακεραιότητα και την εθνική ανεξαρτησία της χώρας, αλλά και για να παρέχουν σε καιρό ειρήνης το αίσθημα ασφάλειας στους Έλληνες πολίτες και παράλληλα ένα τεράστιο κοινωνικό έργο. 

 

Εύχομαι ο Άγιος Γεώργιος να βρίσκεται πάντα δίπλα στον Ελληνικό Στρατό, στο Πεζικό μας, στις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Η Πολιτική Ηγεσία θα κάνει τα πάντα προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα στη φυσική Στρατιωτική Ηγεσία, με τους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς, τους Ανθυπασπιστές, τους Στρατιώτες και τους Εθνοφύλακες, να έχουμε έναν Στρατό ο οποίος θα μπορέσει να αντιμετωπίσει και τις σύγχρονες απειλές. Η γεωπολιτική κατάσταση αλλάζει στον κόσμο και η Ελλάδα παίζει έναν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Ο ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων γίνεται ακόμα πιο σημαντικός αυτές τις δύσκολες στιγμές. 

 

Ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας θέλω να ευχαριστήσω, εκ μέρους του συνόλου του ελληνικού λαού, όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για την άψογη ανταπόκριση στα καθήκοντά τους, το υψηλό ηθικό και την ετοιμότητα στην οποία βρίσκονται».

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform