Ανακοίνωση
Δελτίο τύπου 04/10/2016

 

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

 

Στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου, που θα έχει τελική κατάληξη το 3ο Συνέδριο του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Περιφερειακή Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη Κεντρικής Μακεδονίας - Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη. Η Συνδιάσκεψη αυτή έκλεισε τον κύκλο των Περιφερειακών Προσυνεδριακών Συνδιασκέψεων που είχαν προγραμματισθεί σύμφωνα με τις αποφάσεις της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου.

 

Το προεδρείο της Συνδιάσκεψης απαρτίστηκε από τον Πρόεδρο της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου Π. Σγουρίδη, τον Γραμματέα του Κινήματος Ι. Μοίρα, τον Αναπληρωτή Γραμματέα του Κινήματος και Γραμματέα Οργανωτικού Α. Μπέλτσο, τον Πρόεδρο του ΙΓΜΕΑ Ν. Μαυραγάνη, τον βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Γ.Λαζαρίδη και τον Πρόεδρο της Νεολαίας Κ.Καράμπελα.

 

Στη Συνδιάσκεψη, τα στελέχη που προσήλθαν από τους συμμετέχοντες Νομούς, υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης Π. Μυλωνάς.

 

Στη Συνδιάσκεψη παρέστησαν η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας - Θράκης) Μ. Κόλλια - Τσαρουχά, ο Οργανωτικός Γραμματέας Κ. Μακεδονίας - Α.Μ.Θ. και μέλος της Ε.Ε. του Κινήματος Σ. Τσιμαχίδης, η Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Μ.Παπαδοπούλου, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Θ. Δρόσος και ο Γραμματέας Συνδικαλισμού Ν. Δρίτσας.

 

Οι κεντρικές εισηγήσεις έγιναν από τους Π. Σγουρίδη, Ι. Μοίρα και τον Πρόεδρο του ΙΓΜΕΑ Ν. Μαυραγάνη. Οι Ο.Ε.Σ. των Περιφερειακών Ενοτήτων που συμμετείχαν τοποθετήθηκαν δια των εκπροσώπων τους. Παρέμβαση πραγματοποίησε αντιπροσωπεία Συντονιστικών Επιτροπών της Δυτικής Μακεδονίας.

 

Τα θέματα της Συνδιάσκεψης που αποτελούν και θέματα του Συνεδρίου ήταν η ιδεολογική και πολιτική φυσιογνωμία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και οι αλλαγές στο Καταστατικό του Κινήματος. Συζητήθηκαν επίσης θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.

 

Προχωράμε προς το Συνέδριό μας ενωμένοι, μέσα από ένα γόνιμο δημοκρατικό διάλογο.

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform