Ανακοίνωση
Δελτίο τύπου 03/10/2016

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΡΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

 

Στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου που θα έχει τελική κατάληξη το 3ο Συνέδριο του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Περιφερειακή Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη Κρήτης, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 στο Ηράκλειο.

 

Το προεδρείο της Συνδιάσκεψης απαρτίστηκε από τον Πρόεδρο της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου Π. Σγουρίδη, τον Γραμματέα του Κινήματος Ι. Μοίρα, τον Αναπληρωτή Γραμματέα του Κινήματος και Γραμματέα Οργανωτικού Α. Μπέλτσο, τον Πρόεδρο του ΙΓΜΕΑ Ν. Μαυραγάνη, τον Οργανωτικό Γραμματέα Αττικής και Νήσων Σ. Λορεντζάτο και τον Πρόεδρο της Νεολαίας Κ. Καράμπελα.

 

Τη Συνδιάσκεψη χαιρέτησαν επίσης ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε. Ηγουμενίδης και ο Γραμματέας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ηρακλείου Ι. Παυλιδάκης.

 

Οι κεντρικές εισηγήσεις έγιναν από τους Π. Σγουρίδη, Ι. Μοίρα και τον Πρόεδρο του ΙΓΜΕΑ Ν. Μαυραγάνη. Οι Ο.Ε.Σ. των Περιφερειακών Ενοτήτων που συμμετείχαν τοποθετήθηκαν δια των εκπροσώπων που είχαν ορίσει και τον λόγο έλαβαν όλοι όσοι εγγράφηκαν στον κατάλογο ομιλητών σε μια επιτυχημένη προσπάθεια να ακουστεί η φωνή όλων.

 

Τα θέματα της Συνδιάσκεψης που αποτελούν και θέματα του Συνεδρίου ήταν η ιδεολογική και πολιτική φυσιογνωμία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και οι αλλαγές στο Καταστατικό του Κινήματος. Παράλληλα ο διάλογος επεκτάθηκε και σε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος της Κρήτης.

 

Προχωράμε προς το Συνέδριό μας ενωμένοι, μέσα από ένα γόνιμο δημοκρατικό διάλογο.

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform