Ανακοίνωση
Δελτίο τύπου 19/09/2016

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

 

 

Στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου που θα έχει τελική κατάληξη το 3ο Συνέδριο του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Περιφερειακή Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη Δυτικής Ελλάδας -Πελοποννήσου, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 στο Πύργο.

 

Το προεδρείο της Συνδιάσκεψης απαρτίστηκε από τον Πρόεδρο της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου Π. Σγουρίδη, τον Γραμματέα του Κινήματος Ι. Μοίρα, τον Αναπληρωτή Γραμματέα του Κινήματος και Γραμματέα Οργανωτικού Α. Μπέλτσο, τον Πρόεδρο του ΙΓΜΕΑ Ν. Μαυραγάνη και, τον Οργανωτικό Γραμματέα Στερεάς Ελλάδας - Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου Κ. Κίγκα.

 

Η Ο.Ε.Σ. Ηλείας, που ανέλαβε το βάρος της διοργάνωσης, υποδέχθηκε δια του Συντονιστή της Τ. Τσιλιμίγκρα τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες που συμμετείχαν στη Συνδιάσκεψη. Τον χαιρετισμό του Δημάρχου Πύργου μετέφερε ο Αντιδήμαρχος Πύργου και Αναπληρωτής Γραμματέας Περιβάλλοντος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Δ. Μπέλτσος. Χαιρέτησαν επίσης την εκδήλωση ο βουλευτής Ηλείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α Δ. Μπαξεβανάκης και ο Γραμματέας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ηλείας Τ. Γεωργόπουλος.

 

Στη Συνδιάσκεψη παρέστησαν και πραγματοποίησαν παρέμβαση η Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Μ. Παπαδοπούλου και ο Πρόεδρος της Νεολαίας Κ. Καράμπελας.

 

Οι κεντρικές εισηγήσεις έγιναν από τους Π. Σγουρίδη, Ι. Μοίρα και τον Πρόεδρο του ΙΓΜΕΑ Ν. Μαυραγάνη. Οι Ο.Ε.Σ. των Περιφερειακών Ενοτήτων που συμμετείχαν τοποθετήθηκαν δια των εκπροσώπων που είχαν ορίσει και τον λόγο έλαβαν όλοι όσοι εγγράφηκαν στον κατάλογο ομιλητών σε μια επιτυχημένη προσπάθεια να ακουστεί η φωνή όλων.

 

Τα θέματα της Συνδιάσκεψης που αποτελούν και θέματα του Συνεδρίου ήταν η ιδεολογική και πολιτική φυσιογνωμία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και οι αλλαγές στο Καταστατικό του Κινήματος. Παράλληλα ο διάλογος επεκτάθηκε και σε προτάσεις που πρέπει να διαμορφώσουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σε θέματα παραγωγικής ανασυγκρότησης με επίκεντρο την αγροτική παραγωγή και σε ειδικότερη σχέση με τις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου.

 

Προχωράμε προς το Συνέδριό μας ενωμένοι, μέσα από ένα γόνιμο δημοκρατικό διάλογο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform